Ga direct naar de inhoud.

24 uur per dag zorg

Met een vast team van toegewijde verzorgenden en verpleegkundigen zal er desgewenst 24 uur per dag zorg geboden worden. Bewoners kunnen in Huize Dijckwegh blijven wonen ongeacht de ontwikkeling in hun zorgbehoefte (zolang dit medisch verantwoord is). 

Lees meer: 24 uur per dag zorg

Interessante en gezellige bezigheden

De activiteitenbegeleiders van Huize Dijckwegh zullen u, indien gewenst,  interessante en gezellige bezigheden bieden. Zo kunt u samen met uw medebewoners of individueel genieten van de verschillende activiteiten.

Onze activiteitenbegeleiders dragen er zorg voor dat de activiteiten nauw aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van de bewoner.

“Ieder mens heeft zijn eigen wensen, door ons concept kunnen we daar met veel plezier aan voldoen”

Tarieven

De kosten van wonen in Huize Dijckwegh zijn afhankelijk van meerdere factoren. Wij informeren u graag persoonlijk over de kosten voor uw specifieke situatie. De tarieven van Huize Dijckwegh zijn in drie elementen opgedeeld, te weten:

Kosten woning

De kosten van de woning zijn afhankelijk van de afmeting en ligging van de woning.

Kosten service pakket

De kosten van het servicepakket zijn een vast bedrag per maand.

Het service pakket houdt o.a. in; 24 uur aanwezigheid van zorgteam, eten en drinken, schoonhouden van woonruimte, verzorgen was, onderhoud tuin, enz.

Kosten zorg

Indien er een zorgvraag ontstaat, heeft de bewoner recht op een zorgindicatie via het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).

De zorgkosten worden gefinancierd vanuit de WLZ (Wet Langdurige Zorg), wél betaalt u de wettelijk vastgestelde inkomens- en vermogen afhankelijke eigen bijdrage. Uw eigen bijdrage kunt u via www.hetcak.nl berekenen.

Mocht u een specifieke uitsplitsing van de tarieven willen ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over Huize Dijckwegh

Laat u gegevens bij ons achter en wij nemen contact met u op en houden u op de hoogte.

Uw gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld en dienen enkel voor het maken van een afspraak.