Ga direct naar de inhoud.

Wonen zoals thuis, dat is wat Huize Dijckwegh biedt.

Huize Dijckwegh, met historische voorgevel en gelegen aan de karakteristieke Dijkweg, beschikt over 21, zelf in te richten, woningen geschikt voor individuele of dubbele bewoning.

Buiten de prachtige woningen zijn er algemene ruimten, zoals een woonkamer, eetkamer, bibliotheek, kapsalon/pedicure etc. Vanuit de algemene woon- en eetkamer is het terras te bereiken met daaromheen een tuin en parkeermogelijkheden.

Lees meer: Prachtige woningen en algemene ruimten

Thuis voelen betekent je dierbaren kunnen ontvangen en samen genieten.

Huize Dijckwegh zal zich buiten de kwalitatieve zorg onderscheiden door de geboden gastvrijheid. Familieleden en vrienden spelen zowel voor de bewoner als voor de medewerkers een belangrijke rol. In Huize Dijckwegh zullen dan ook naast de zorgmedewerkers, gastvrouwen aanwezig zijn. 

Lees meer: Gastvrijheid

“Mijn moeder heeft zich vanaf dag één thuis gevoeld in het huis. Ze vindt haar woning heel gezellig en laat die vol trots aan bezoekers zien. Ook geeft ze aan ‘nu nooit meer alleen te zijn”

Tarieven

De kosten van wonen in Huize Dijckwegh zijn afhankelijk van meerdere factoren. Wij informeren u graag persoonlijk over de kosten voor uw specifieke situatie. De tarieven van Huize Dijckwegh zijn in drie elementen opgedeeld, te weten:

Kosten woning

De kosten van de woning zijn afhankelijk van de afmeting en ligging van de woning.

Kosten service pakket

De kosten van het servicepakket zijn een vast bedrag per maand.

Het service pakket houdt o.a. in; 24 uur aanwezigheid van zorgteam, eten en drinken, schoonhouden van woonruimte, verzorgen was, onderhoud tuin, enz.

Kosten zorg

Indien er een zorgvraag ontstaat, heeft de bewoner recht op een zorgindicatie via het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).

De zorgkosten worden gefinancierd vanuit de WLZ (Wet Langdurige Zorg), wél betaalt u de wettelijk vastgestelde inkomens- en vermogen afhankelijke eigen bijdrage. Uw eigen bijdrage kunt u via www.hetcak.nl berekenen.

Mocht u een specifieke uitsplitsing van de tarieven willen ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over Huize Dijckwegh

Laat u gegevens bij ons achter en wij nemen contact met u op en houden u op de hoogte.

Uw gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld en dienen enkel voor het maken van een afspraak.