Wonen

Wonen zoals thuis, dat is wat Huize Dijckwegh biedt

Huize Dijckwegh, met historische voorgevel en gelegen aan de karakteristieke Dijkweg, beschikt over 21, zelf in te richten, woningen geschikt voor individuele of dubbele bewoning.

Buiten de prachtige woningen zijn er algemene ruimten, zoals een woonkamer, eetkamer, bibliotheek, kapsalon/pedicure etc. Vanuit de algemene woon- en eetkamer is het terras te bereiken met daaromheen een tuin en parkeermogelijkheden.

Centraal en monumentaal

Huize Dijckwegh is gelegen in het centrum van Naaldwijk en daardoor goed bereikbaarheid per auto en met het openbaar vervoer. Het imposante huis, wat voorheen fungerende als school genaamd “de Bernadette school”, heeft een rijke geschiedenis. Dit is aan diverse details zowel aan de binnen- als buitenzijde goed te zien.

Als bewoner van Huize Dijckwegh zult u de voordelen van nieuwbouw tezamen met het karakteristieke van de behouden monumentale aspecten ervaren. Iedere bewoner zal zijn eigen woning inrichten, om op deze manier zo veel mogelijk bij het “thuisgevoel” te blijven.

Begane grond
Begane grond
Eerste verdieping
Eerste verdieping
Tweede verdieping
Tweede verdieping

“Mijn moeder heeft zich vanaf dag één thuis gevoeld in het huis. Ze vindt haar woning heel gezellig en laat die vol trots aan bezoekers zien. Ook geeft ze aan ‘nu nooit meer alleen te zijn”

Dochter van bewoonster Dijckwegh

Thuis voelen betekent je dierbaren kunnen ontvangen en samen genieten.

Huize Dijckwegh zal zich buiten de kwalitatieve zorg onderscheiden door de geboden gastvrijheid. Familieleden en vrienden spelen zowel voor de bewoner als voor de medewerkers een belangrijke rol. In Huize Dijckwegh zullen dan ook naast de zorgmedewerkers, gastvrouwen aanwezig zijn.

Niet alleen door rekening te houden met de individuele wensen van de bewoners, maar ook voor de familieleden en vrienden staat er altijd een drankje klaar en bent u altijd welkom om desgewenst mee te lunchen en/of dineren. Het diner zal dagelijks vers worden bereid door een kok in de open, huiselijke keuken. De bewoners zullen altijd welkom zijn om de kok te helpen bij het bereiden van de gerechten.


 

Tarieven

De kosten van wonen in Huize Dijckwegh zijn afhankelijk van meerdere factoren. Wij informeren u graag persoonlijk over de kosten voor uw specifieke situatie. De tarieven van Huize Dijckwegh zijn in drie elementen opgedeeld, te weten:

Kosten woning

De kosten van de woning zijn afhankelijk van de afmeting en ligging van de woning.

Kosten service pakket

De kosten van het servicepakket zijn een vast bedrag per maand.

Het service pakket houdt o.a. in; 24 uur aanwezigheid van zorgteam, eten en drinken, schoonhouden van woonruimte, verzorgen was, onderhoud tuin, enz.

Kosten zorg

Indien er een zorgvraag ontstaat, heeft de bewoner recht op een zorgindicatie via het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).

De zorgkosten worden gefinancierd vanuit de WLZ (Wet Langdurige Zorg), wél betaalt u de wettelijk vastgestelde inkomens- en vermogen afhankelijke eigen bijdrage. Uw eigen bijdrage kunt u via www.hetcak.nl berekenen.

Wilt u meer weten over
Huize Dijckwegh?

Laat u gegevens bij ons achter en wij nemen contact met u op en houden u op de hoogte.

 

Vera Vrolijk
Directeur

* verplichte velden