Ga direct naar de inhoud.

Wonen zoals thuis, dat is wat Huize Dijckwegh biedt.

Huize Dijckwegh, met historische voorgevel en gelegen aan de karakteristieke Dijkweg, beschikt over 21, zelf in te richten, woningen geschikt voor individuele of dubbele bewoning.

Buiten de prachtige woningen zijn er algemene ruimten, zoals een woonkamer, eetkamer, bibliotheek, kapsalon/pedicure etc. Vanuit de algemene woon- en eetkamer is het terras te bereiken met daaromheen een tuin en parkeermogelijkheden.

Huize Dijckwegh is gelegen in het centrum van Naaldwijk  en daardoor  goed bereikbaarheid per auto en met het openbaar vervoer. Het imposante huis, wat voorheen fungerende als school genaamd “de Bernadette school”, heeft een rijke geschiedenis. Dit is  aan diverse details zowel  aan de binnen- als buitenzijde goed te zien.

Als bewoner van Huize Dijckwegh zult u de voordelen van nieuwbouw tezamen met het karakteristieke van de behouden monumentale aspecten ervaren. Iedere bewoner zal zijn eigen woning inrichten, om op deze manier zo veel mogelijk bij het “thuisgevoel” te blijven.

Mocht u informatie willen over de mogelijkheden voor tijdelijk verblijf neem dan contact met ons op.

Download Uitsluitingscriteria bewoners (pdf)

“Mijn moeder heeft zich vanaf dag één thuis gevoeld in het huis. Ze vindt haar woning heel gezellig en laat die vol trots aan bezoekers zien. Ook geeft ze aan ‘nu nooit meer alleen te zijn”

Wilt u meer weten over Huize Dijckwegh

Laat u gegevens bij ons achter en wij nemen contact met u op en houden u op de hoogte.

Uw gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld en dienen enkel voor het maken van een afspraak.