Ga direct naar de inhoud.

Thuis voelen betekent je dierbaren kunnen ontvangen en samen genieten.

Huize Dijckwegh zal zich buiten de kwalitatieve zorg onderscheiden door de geboden gastvrijheid. Familieleden en vrienden spelen zowel voor de bewoner als voor de medewerkers een belangrijke rol. In Huize Dijckwegh zullen dan ook naast de zorgmedewerkers, gastvrouwen aanwezig zijn. 

Niet alleen door rekening te houden met de individuele wensen van de bewoners, maar ook voor de familieleden en vrienden staat er altijd een drankje klaar en bent u altijd welkom om desgewenst mee te lunchen en/of dineren. Het diner zal dagelijks vers worden bereid door een kok in de open, huiselijke keuken. De bewoners zullen altijd welkom zijn om de kok te helpen bij het bereiden van de gerechten.

Tarieven

De kosten van wonen in Huize Dijckwegh zijn afhankelijk van meerdere factoren. Wij informeren u graag persoonlijk over de kosten voor uw specifieke situatie. De tarieven van Huize Dijckwegh zijn in drie elementen opgedeeld, te weten:

Kosten woning

De kosten van de woning zijn afhankelijk van de afmeting en ligging van de woning.

Kosten service pakket

De kosten van het servicepakket zijn een vast bedrag per maand.

Het service pakket houdt o.a. in; 24 uur aanwezigheid van zorgteam, eten en drinken, schoonhouden van woonruimte, verzorgen was, onderhoud tuin, enz.

Kosten zorg

Indien er een zorgvraag ontstaat, heeft de bewoner recht op een zorgindicatie via het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).

De zorgkosten worden gefinancierd vanuit de WLZ (Wet Langdurige Zorg), wél betaalt u de wettelijk vastgestelde inkomens- en vermogen afhankelijke eigen bijdrage. Uw eigen bijdrage kunt u via www.hetcak.nl berekenen.

Mocht u een specifieke uitsplitsing van de tarieven willen ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over Huize Dijckwegh

Laat u gegevens bij ons achter en wij nemen contact met u op en houden u op de hoogte.

Uw gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld en dienen enkel voor het maken van een afspraak.