Ga direct naar de inhoud.

Brancheorganisatie

Huize Dijckwegh is aangesloten bij brancheorganisatie SPOT. SPOT is een branchevereniging die zich inzet voor kleinschalige Thuis- en Woonzorgaanbieders. SPOT is er van overtuigd dat kleinschalige zorg het best bijdraagt aan het welzijn van de bewoner. De bij SPOT aangesloten zorgaanbieders vinden een hoge kwaliteit van zorg belangrijk, maar persoonlijke aandacht voor de bewoner belangrijker. Daarom ondertekent elk lid het Kwaliteitsreglement van de vereniging waarin afspraken over niet alleen de kwaliteit van de zorg maar ook over het doen en nalaten van de zorgverlener zijn vastgelegd.

Kwaliteitsverslag

Huize Dijckwegh zal ieder jaar een kwaliteitsverslag publiceren om hiermee openheid en transparantie te geven over de zorg. In het Kwaliteitskader verpleeghuiszorg staat het continu leren en verbeteren van kwaliteit centraal. Een belangrijke manier om het werken daaraan inzichtelijk te maken, is het opstellen van een kwaliteitsplan en -verslag.

Download het kwaliteitsverslag (pdf)

Privacy

Privacy/ AVG: Huize Dijckwegh behandelt persoonsgegevens die door haar worden verwerkt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Huize Dijckwegh draagt er zorg voor dat uw persoonlijke gegevens altijd vertrouwelijk, veilig en in overeenstemming met de toepasselijke (privacy)wetgeving worden behandeld. Huize Dijckwegh streeft er naar om de privacy van haar cliënten, bezoekers en personeel zo goed mogelijk te waarborgen, of het nu gaat om het vastleggen, gebruik en het verstrekken van uw gegevens, of het voeren van een vertrouwelijk gesprek met uw zorgverleners. Op de volgende pagina’s leest u op welke manier we de correcte verwerking van persoonsgegevens in onze organisatie hebben geborgd.

Referenties

Neem gerust een kijkje op Zorgkaart Nederland waar ervaringen die zijn opgedaan in Huize Dijckwegh worden gedeeld.

Wij leren graag! Bent u niet tevreden lees dan hier hoe u dit ons kan laten weten. 

Wilt u meer weten over Huize Dijckwegh

Laat u gegevens bij ons achter en wij nemen contact met u op en houden u op de hoogte.

Uw gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld en dienen enkel voor het maken van een afspraak.